Recruitment voor Werkzoekenden

Recruitment doen wij voor werkzoekenden met een minimaal MBO+ niveau. Mocht je op zoek zijn of twijfel je op dit moment of je op de juiste plek zit ga dan met ons het gesprek aan. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk van werkgevers en wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Hoe werken wij

Intake

Los van het bestuderen van een cv hebben wij een eigen vragenlijst waarbij ook de competenties belicht worden zodat wij los van de hard-skills ook direct een indruk krijgen van de soft-skills. Wij doen na bestudering van een cv een eerste gesprek per telefoon. Is er een match dan volgt er een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor.

Profiel

Tijdens ons persoonlijke gespek maken wij een profiel aan waarbij al jouw eisen/wensen/competenties en soms ook jouw beperkingen worden verwerkt. Dit zijn vragen van hoever mag de reistijd zijn tot en met wat voor soort leidinggevende past bij jou. Als wij het profiel helder hebben dan leggen wij dit aan je voor en als jij hier akkoord mee bent dan gaan wij hiermee aan de slag.

Selectie Organisaties (Jobhunting)

Binnen ons netwerk gaan wij op zoek naar passende organisaties en stellen jou daar voor. Indien er een match met een bedrijf is dan leggen wij dit allereerst aan jou voor.  Zodra jij daar ook een goed gevoel bij hebt dan gaan wij samen met jou bij het bedrijf op gesprek. Wij streven per selectie naar maximaal 3 organisaties die wij selecteren.

Match

Als er een match is tussen jou en de organisatie dan helpen wij jou daar waar nodig betreffende het contractgedeelte, salaris etc. totdat het contract gesloten is.

Waarom zou jij gebruik van ons maken ?

  • Gebrek aan tijd
  • Wij zijn je beste sparringspartner
  • Breder aanbod van geschikte vacatures
  • Sterkere uitgangspositie in de salarisonderhandeling

Mocht u meer willen weten of ben u direct geinteresseerd neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Instagram